GO BACK
    TO MENU

    Lørdag morgen forlod vi hotellet i Parma efter en skøn morgenmad og satte kursen mod Lago d’Orta i Piemonte. Vi var naturligvis forberedt på kø omkring Bologna og Milano, men slap forholdsvis let igennem metropolerne og kunne nyde turen ind i Piemonte, som bød på et helt anderledes terræn med knapt så høje temperaturer.

    Vi ankom til Pella ved Lago d’Orta omkring kl. 13 og kunne nyde et let frokost på en af restauranterne langs søbredden.

    Pella ligger på den italienske side af søen og vi er stort set de eneste udlændinge i Pella, hvor det vrimler med italienske turister. Pella ligger i skyggesiden og har solen om morgenen, mens Orta San Giulio på den modsatte side har solen om eftermiddagen og aftenen, og her vrimler det med tyske, engelsk og hollandske turister. Vi er nu rigtig godt tilfredse med skyggesiden efter vores varme uge i Lazio.

    Vi fik lejligheden kl. 15 og kunne nu rykke ind og slappe af med udsigt til søen i den sidste uge af vores ferie i italien. Lejligheden har vi lejet af en engelsk formidler til bare 3500 kr for en uge. Lejligheden ligger på 1. sal og har to plan. Forneden lækkert soveværelse med søudsigt, stue og køkken med altan mod søen, samt badeværelse. Foroven et stort børne værelse med svalegang ned mod stuen og endnu et badeværelse. En rigtig lækker lejlighed, som vi sikkert besøger en anden gang.

    Se flere billeder fra Lago d’Orta

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *