GO BACK
    TO MENU

    I går var Inge og Ulla på Uldfestival i Saltum, men jeg hyggede mg derhjemme. Jeg var med sidste år, men nu har jeg ligesom prøvet ølsmagningen, så jeg må hellere lade tøserne hygge sig alene.

    Vi havde dog aftalt et sammenskudsgilde ovre hos Ulla & Jørn om aftenen, hvor vores italiener-mani vist nok vik overtaget i den fælles middag.

    Til forret lavede vi Bruschette på Jørns weber (så fik han også lige lært det) og hjemmelavet fettuccini med engelske bøffer til, som hovedret. Til dessert fik vi Birthes (NewyorkerByHeart) potteplantedesert lavet på sandkage, is og Oreo kiks.

    Pasta’en var et hit. Asbjørn, som bliver 2 år til august, var helt ekset med vores fettuccini. Video nedenfor taler for sig selv. Men Birthes potteplantedessert var et rigtig godt indslag. En skam jeg ikke kunne se Jørns ansigtsudtryk, men han fik sig vistnok en AHA oplevelse af de større …

    Endnu en hyggelig aften hos vores gode venner Ulla & Jørn med god rødvin. Og ja, bilen lod vi stå …

    http://www.youtube.com/watch?v=-MkhxO1uXWA

    Hej Anders,
    Jeg kunne tænke mig at komme i kontakt med dig, fordi jeg er i bestytelsen for Gli Amici dell’Italia, som er hjemmehørende i Vallensbæk på Sjælland, en forening med 120 italienstossede medlemmer. Måske ku’ vi et eller andet sammen?
    Skriv ril mig, så sender jeg materiale.

    Hej Inge
    Du har en gave der ligger og venter fra min gaveleg. Vil du sende mig din adresse, så sender jeg dig gaven 🙂

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *