GO BACK
    TO MENU

    Efter en lille sviptur til Skive i konsulentrollen kunne Il Padre jo lige handle ind i Bilka på vejen hjem. Mia bella donna havde fyldt hele Post-It sedlen ud med diverse indkøb, primært kød og lidt vin-tilbud – Ja, Bilka har i denne uge Cantina’s Vino Nobile til bare 239,- for 6 flasker, et knald-tilbud.

    Men tilbage til sagens kerne; mens jeg gik der i indkøbscenteret sammen de øvrige travle mænd på vej hjem, faldt jeg over en stander med sprogkurser på CD – Tysk, Engelsk, Spansk – og minsandten også et intensivt italiensk kursus til bare 75,-

    Den røg lige i indkøbsvognen – til den pris kunne det ikke gå helt galt.

    Nu må vi se om kurset er bedre end det fra Romansk Hus jeg også har. Det nye kursus har hele 240 minutters spilletid, så det er ihvertfald ikke kvantiteten der mangler 😉

    Det er ment som et supplement til mit italiensk kursus på HF, hvor vi snart starter igen på 3/4 semester efter en lang sommerpause. Det bliver skønt at komme i gang igen.

     

    ONE COMMENT

    Blev nysgerrig efter og høre om sprogkurset fra Bilka, kunne bruges.
    Vi er en dansk familie hernede i Roccacasale i Abruzzo, som kæmper med det Italienske, vi har prøvet et par forskellige cd kurser, men man er nok blevet lidt tung i det med alderen.
    Så vi kigger i alle retninger efter italiensk kurser som kan hjælpe et par “tunge” midaldrende italiensk studerende.
    De bedste hilsener
    Anne og Finn

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *