GO BACK
        TO MENU

        Her til vores aftensmad lavede jeg en af mine – og jeg tror også familiens favoritter – vi fik black tiger rejer…..På den nemme måde-

        Man kan både lave dem på grillen over direkte varme eller på komfuret.

        Det går i alt sin enkelthed ud på, at man tager en støbejernspande eller støbejernsfad, som kan tåle at komme over direkte varme – og tåle at blive meget varmt. Vi har et dejligt ovalt støbejernsfad fra Eva Trio, som vi også bruger til bl.a. at stege frikadeller på grillen på.

        Opvarm panden eller fadet. så det er meget varmt derefter putter du 2 spsk. smør og 2 spsk. olivenolie på og deri brunes kort 2 fed presset hvidløg. Put rejerne i og vend hurtigt til de alle er blevet lyserøde – det går rimeligt hurtigt – og forretten er klar.

        Jeg serverer den skønneste dip til – Heinz tomat-ketchup smagt til med sød chilisauce og fintrevet peberrod – kan i øvrigt også anbefales til stort set alt andet mad, hvor man lige synes der skal lidt ekstra til.

        2 COMMENTS

        Mmmmmm der er en af mine yndlings retter :0)
        Laver dem altid i et spansk lerfad og ind i ovnen på samme måde men tilsætter også lidt tørrede chilliflade og så noget rigtig god rustisk italiensk brød til at dyppe ned i den lækre smør og olivenolie sovs 🙂 Mums

        Det ser rart ud, prøv med lidt grillet mango både, det smager fantastisk til rejer. og fedt fad jeg må fluks ha et!

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *