GALLERIES
        GO BACK
        TO MENU
        BLOG

        Velkommen til vores blog.
        Her skriver vi om vores oplevelser med Il bel Paese, også kendt som støvlelandet. Alt om vores rejser, maden, vinen, passionen og lidt om politik og samfundsforhold fra tid til anden.

        God fornøjelse !

        4. oktober 2008

        Italiensk weekend

        Så har vi været i METRO igen og handle ind til weekenden. Jeg tror skisme der gik lidt italiensk galskab i den. Egentlig skulle vi bare have nogle småting til aftensmad og brunch i morgen, men det tog...
        1. oktober 2008

        Parmagiano Reggiano

        I følge Google er Parmigiano Reggiano: The real cheese. Og jeg kan kun give Google ret. Super ost til madlavning, og mens man kokkerer er den også rigtig godt som en snack. Fantastik ovenpå salat o...
        30. september 2008

        Trota sul sale

        Trota sul sale italiensk for ørred på salt, skulle egentlig være laks på salt, men ørred går også fint. Er knapt så fed, som laks. Retten er tyvsjålet fra den skaldede kok's grill kogebog, som varm...
        27. september 2008

        Bello vino dell’Italia

        Italien er verdens største vinproducent - og ikke uden grund. Italiensk vin er noget af det bedste og knap så overset, som for 2-3 år siden, hvor fransk og spansk vin overskyggede alt. Men kigger ...
        25. september 2008

        Lo studio italiano

        Så har vi endnu engang været til Italiensk på VUC. Nu begynder der at komme kød på og teksterne i Passaparola 1 begynder at skifte fra meget korte sætninger til længere tekster (læs mange sætninge...
        20. september 2008

        Nyt italiensk forum

        Jeg har gennem længere tid haft kontakt til Charlotte Sylvestersen i Milano, som driver webmagasinet italy.dk. Charlotte har tidligere arbjedet for at knytte et forum til webmagasinet, men det er ...
        28. august 2008

        Mi chiamo …

        Vi er startet på Italiensk for begyndere.... Men når vi gør noget, så er det for fuld skrue, så det er på HF niveau, eksamen, og hele svinderiet. Kurset holdes på VUC i Aalborg hver torsdag ...
        9. august 2008

        Black tiger rejer

        Her til vores aftensmad lavede jeg en af mine - og jeg tror også familiens favoritter - vi fik black tiger rejer.....På den nemme måde- Man kan både lave dem på grillen over direkte varme eller på ...
        3. august 2008

        Bruscette con i pomodori ed i prosciutto

        Udover italiensk kogekunst, så er jeg faktisk også ret vild med min Weber grill, og hvorfor ikke kombinere disse to store interesser. Ofte når vi grill'er skal vi have en hovedret som tager lidt ti...