GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

     

    Ny dansk bog om Toscana – denne gang af rigtige eksperter, der ved, hvad de taler om!

    Ovenstående Toscana - en bog om maden, vinen, kulturen og landskabet af Camilla Bondo Pedersen og Anne Mette Rosendahl Arianiudsagn kommer fra Oraklet i Milano og Charlotte Sylvestersen ved hvad hun taler om 🙂 Og da vi til sommer har planlagt en tur til bl.a. Sienna måtte jeg fluks købe eksperternes bog, så vi kunne lade op til årets sommerferie i vores elskede støvleland.

    Et digert værk

    Lad det være sagt med det samme, “Toscana” er ikke den typiske og let fordøjelige turist bog om en af Italiens mest kendte regioner. Med sine 329 sider i A4 format er der tale om en sværvægter, som vejer godt til i skødet, når man går i krig med den – noget jeg ikke er kommet til endnu …

    Men “Toscana” er en superfed bog smækfyldt med masser af solid info om den smukke bakkede region Toscana, så man let kan sidde i det kolde nord og svømme væk til Bella Italia, mens man nyder de smukke billeder af italienske Riccardo Bartalucci.

    Bogens forfattere; turistguiderne Camilla Bondo Pedersen og Anne Mette Rosendahl Ariani har inddelt værket i de forskellige provinser i Toscana, så man kan benytte bogen, som et slags opslagsværk udi Toscana. Hver provins beskrives intens omkring historie, politik, seværdigheder, og sluttes af med nogle opskrifter af de lokale egnsretter. De mange informationer, både kulturelt og historien gør at “Toscana” bliver en bog man vender tilbage til og fordyber sig i.

    Har vi læst den ?

    Jeg samler på bøger om Italien og specielt dem, der er skrevet af danskere bosat i Italien. Mange af dem har jeg ikke læst fra ende til anden og “Toscana” er et digert værk, hvorfor jeg indtil videre kun har nået at skimme enkelte af bogens afsnit, men den skal helt sikkert med til Toscana til sommer, hvor vi kommer ned i gear og kan fordybe sig i Camilla’s og Anne Mette’s verden, mens man nyder udsigten ud over de smukke Toscanske bakker til et glas af egnens Supertoscanere …

     

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *