GALLERIES
        GO BACK
        TO MENU

        Ivrige læsere på bloggen vil vide at jeg sværger til hjemmelavet pasta, som vi får mindst en gang om ugen. Kvaliteten eller måske konsistensen afhænger meget at æggenes størrelse. I dag fik vi endnu en omgang hjemmelavet spaghetti, som nærmest smeltede på tungen. Dejen var utrolig lækker at ælte, men vores æg var også lidt større end normalt.

        Måske skulle jeg følge Camilla Plums gode råd om at man ikke tilsætter alt mel på en gang – man kunne jo gemme de sidste 25% mel og spæde til som æltningen skrider frem ….

        2 COMMENTS

        Der er ofte utrolig stor forskel på hjemmelavet pasta og købe pasta. Et sikkert hit hos os er hjemmelavet pasta, og så blot nogen friske grøntsager, så behøver man ikke mere 🙂

        Mvh

        Bo
        weekendophold i København

        Ja, Bo. Du har helt ret. Efter jeg introducerede hjemmelavet pasta herhjemme vil jeg helt sikkert ryge i Bad Standing hos knægten, hvis jeg en dag sprang over, hvor gæret er lavest 🙂

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *