GO BACK
        TO MENU

        Vi kender det alle sammen. Hvad skal vi have spise… Noget lækkert ? Hver dag sine nye gastronomiske oplevelser, vi kører på bølgen.. Større, større og bedre og bedre. Pludselig kan man ikke længere blive overrasket på restaurant (det kunne vi lave bedre selv….) og kan ikke acceptere en jævn middagsret. Det skal være noget eksceptionelt.

        Se, det er jo faren ved at være en livsnyder af bedste karat. Forleden søgte fruen ny inspiration til ugens menu og spurgte ud i familiens centrum: “Hvad vil I gerne have at spise …”. Svaret kom prompte: “medisterpølse” What ! Jamen, kan man få det ? Måske lidt kedeligt 🙂

        Men handsken var kastet og blev sjovt nok grebet at farmand selv. Medisterpølse, en ret fra vores barndom, hvor vi fik det som den største selvfølge, men nok lidt glemt i det danske moderne køkken. Det blev dog til egnsret version 2.0, altså kartoffelbåde i fad på weber-grill’en og medisterpølsen stegt i en støbejernspande på grill’en, mens fruen lavede broccoli-salat i køkkenet og creme-fraiche dressing til kartoflerne.

        Retten blev vist accepteret – vores teenagedreng på snart 15 spiste så meget af medisterpølsen at han fik ondt i maven 🙂 Undervejs kom også diskusionen: hvornår har vi egentlig fået medisterpølse sidst ? Vi måtte gå adskillige år tilbage …

        Måske skulle man have et egnsret-tema ind over madplansplanlægningen 😉

        0 COMMENTS

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *