GO BACK
    TO MENU

    I går var vi en tur i Nordkraft, hvor vi skulle overvære Nordkrafts opsætning af Giuseppe Verdis Rigoletto. For at lokke teenageren med til opera havde vi booket et bord på den italienske restaurant Azzurra i Nordkraft, hvor vi startede ud med en lækker italiensk pizza. Inge og teeangeren fik en Cappacio med prosciutto og parmigaino, mens jeg fik en Gorgonzola. Rigtig gode pizzaer med en lækker Barbare d’Alba til 🙂

    Selve operaen foregik, som en slags mobil opera i Nordkrafts åbne arealer, hvor publikum fulgte med operaen rundt i de forskellige områder. En måde hvorpå man kom særdeles tæt på skuespillerne og oplever operaen meget tæt på. Utrolig intens.

     

    Rigoletto var min første opera og jeg kan ikke bedømme, hvor ekceptionel skuespillernes performance var, men jeg blev helt opslugt af den italienske operasang og vi skal helt sikkert ind og se flere store operaer.

    Hermed bevist, at jeg IKKE hører til kategorien af opera-hadere 😉

    Selv teeangeren var ikke helt afvisende, selvom det havde været noget af en opgave at slæbe DJ’en med til dette højkulturelle indslag 🙂

    Rigoletto spiller stadig fredag og søndag i denne uge, så man skal være hurtig, hvis man vil opleve noget gratis kultur i særklasse. Kan helt klart anbefales.

    Inge optog et lille videoklip med sin iPhone. Nok ikke den fedeste kvalitet, men det kan alligevel give et indblik i stemningen den aften i Nordkraft 😉 Se den på vimeo (klik på knappen).

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *