GO BACK
        TO MENU

        Vores søn er helt vild med Jensens Bøfhus og specielt deres Favoritsauce. Hvorfor ved vi ikke, men måske fordi deres mad ikke har det italienske præg, som han udsættes for herhjemme …

        Nu har vi det bare lidt svært med disse halvfabrikata, så i går prøvede min kære viv om hun kunne lure den hemmelige opskrift af. Hun kom frem til følgende opskrift:

        Fløde og barbequesauce røres sammen i en gryde under opvarmning. Dijon sennep og krydderier tilsættes og der røres under opvarming. Husk at saucen ikke må komme i kog, kun lige næsten. Saucen smages til med salt og cayennepeber

        Vær lidt påpasselig med Cayennepeber – når det kommer til at stå og trække kommer smagen frem 😉 Vi brugte ca. 1/2 tsk og saucen blev ganske powerfull. Du skal bruge:

        • 2,5 dl Fløde
        • 2,5 dl Barbacuesovs fra Santa Maria
        • 3 spsk Dijon sennep
        • 1/2 tsk papika
        • 1/2 tsk karry
        • Smag til med salt og cayennepeber
        3 COMMENTS

        hejsa…

        Jeg har også været igang i køkkenet… Jeg kom frem til denne opskrift på favoritsovsen 🙂

        Jensens Favorit sauce: http://www.valo.dk/opskrifter/node/218

        Velbekomme 🙂

        @Lars: Tja, af mangel på bedre kunne man måske sige …

        Hvis du liger inde med en fantastisk opskrift på barbeque-sauce, så send den lige i vores retning. Vi vil jo gerne gå 100% non-halvfabrikata …

        /Anders

        Hvis jeg forstår det ret, så for at undgå Jensens halvfabrikata, så vælger I at bruge Santa Marias for-lavede sauce?

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *