GO BACK
        TO MENU

        Det er nu ikke helt ringe at have en hjemmearbejdsdag. Udover at arbejde hjemme med et par hunde på gulvet og lytte til italiensk netradio på iTunes, kan man også lige lave en lækker frokost ret.

        I dag blev det til en improviseret Fettuccine con pesto e prosciutto, som kan laves lynhurtig – jeg brugte vist 15-20 minutter.

        • Man skærer nogle skiver af prosciutto skinken og skærer disse i tern. Disse svitses i olivenolie på panden – de skal bare lige blive varme.
        • Derefter koger man lidt frisk pasta i rigeligt vand.
        • Når pasta’en er al dente anbringes den i en skål og der hældes noget hjemmelavet pesto over, som blandes med pasta’en. Der skal ikke bruges for meget pesto, men heller ikke for lidt.
          Husk, i Italien må der ikke ligge sovs tilbage på tallerkenen…
        • Tilsidst anrettes pasta’en på en tallerken og prosciutto’en drysses over retten.

        Så er der serveret !

        PS: Pesto’en var en rest vi havde fra sidste gang vi lavede den,men næste gang vi skal lave pesto skal der nok komme et indlæg 😉

        2 COMMENTS

        Ester, tro mig. Har du først prøvet “Fettuccine a pesto” kan du slet ikke komme væk fra den igen. Den smager himmelsk, igen, igen og igen ….

        Øj, det må jeg prøve en dag :o)

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *