GO BACK
        TO MENU

        Arla har en ganske god opskriftssamling på deres hjemmeside og i dag skulle vi teste deres sennepsmørbrad.

        Ingredienser

        • 2 svinemørbrader (ca. 600 g)
        • 25 g smør
        • ½ tsk groft salt
        • friskkværnet peber
        • 1½ dl vand
        • 1½ dl cremefraiche 18%
        • 2 tsk hvedemel
        • 2 spsk finthakkede chalotteløg
        • 2 spsk grov dijonsennep
        • ½ tsk groft salt
        • Tilbehør: Hjemmelavet pasta og kogte grøntsager

        Sådan gør du

        Puds mørbraderne for sener og hinder. Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade. Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt). Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme. Kog panden af med vand. Rør cremefraiche og mel sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Kom chalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. Smag til med salt.

        Retten smagte ganske godt, selv vi i farten glemte at lave tilbehør udover den hjemmelavede pasta. Måske var Amarone’n medvirkende til den gode smagsoplevelse 😉

        Buon Appetito !

        0 COMMENTS

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *