GO BACK
    TO MENU

    Et af guldkornene fra Charlotte i Milano er Allessi’s outlet i Omegna, som ligger i den nordlige ende af Lago d’Orta. Inge har allerede et æggeur fra Allessi og ville rigtig gerne se deres outlet ved fabrikken i Omegna og hvorfor ikke lave en lille rundtur ud af det.

    Vi startede med at køre nordpå ad de små bjergveje langs søen og fik set forskellige mindre byer langs søen nogen mere turist’et end andre. Efter en lille halv time ramte vi Omegna i toppen af Lago d’Orta, som havde en utrolig smuk sø-promenade, men ikke noget skilt mod Allessi. Jeg troede egentlig at Allessi havde gjort byen verdensberømt, men i hvert fald ikke noget de skilter med.

    Vi skulle alligevel tanke, så hvorfor ikke ekselerer lidt Lingua Italiana ….

    Dov’e Allessi Outlet(e) ?

    Tankpasseren havde en kæmpe post-it blok og gik straks i gang med at tegne et lille kort og forklarede løs …. A sinistra, diretta, a destra ….

    Italieneren havde dog ikke tegnet diverse rundkørsler ind på vores lille ”kort” – vi skulle jo også tænke lidt selv, ikke 😉 Lidt frem og tilbage, og bare 5 minutters kørsel så ramte vi Alless’s hovedsæde midt i bjergene. Mine 2-3 år på HF Italiensk har helt sikkert givet pote på denne tur….

    Allessi laver nogle skønne produkter, hvor designerne har fået frit løb. Det er bestemt ikke mainstream, men selvom de ikke falder i alles smag er de også dejlig livsbekræftende – vi behøver jo ikke alle at gå i samme retning, vel ?? 😀 Specielt deres nye bulede skåle i sølv og mat sort er superfede.

    Efter Allessi og Omeaga kørte vi ned langs østsiden af Lago d’Orta og drejede også en smut ind omkring Orta San Giulio, som er den middelalderby, søen har sit navn fra. Vi besluttede dog hurtigt at Orta San Giulio skulle være morgendagens udflugtsmål og vendte næsten hjemad til Pella.

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *