GO BACK
        TO MENU

        Nytårsaften er en festdag for det fleste og også her  i Casa da Tollestrup. Derfor blev det heller ikke plads til endnu et madindlæg omkring festmiddagen – vi havde jo som alle andre travlt med at nyde årets sidste dag i fulde drag ….

        Men et par glimt bliver der da plads til selvom middagen ikke var særlig italiensk.

        • Forret: Røget laks med rejer og bacon, samt svigerfars hemmelige dressing. Hertil en kølig Frascati hvidvin.
        • Hovedret: Grillet dyreryg med hasselbagte kartofler, rosenkål, broccoli og whiskysauce. Hertil en superlækker Amarone della Valpolicella rødvin.
        • Dessert: Panna cotta med hindbærsirup. Hertil en Recioto della Valpolicela dessertvin.
        Superlækker mad, som kunne laves i rigtig god tid og dermed mindre stress og jag op til nytårstalen på TV 🙂 Største overaskelse var Recioto’en, som er en sød Amarone og smager himmelsk – den skal vi helt sikkert have en anden gang …

         

        0 COMMENTS

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *