GO BACK
    TO MENU

    Livskvalitet kan jo være mange ting; god mad og vin, tage tingene som de kommer, holde ferier og opleve verden, m.m.

    Jeg opfatter mig selv som livsnyder, elsker god mad og vin, helt og aldeles fortabt i Bella Italia, m.m. Denne livsførelse har også nogle konsekvenser – god mad og vin sætter sig jo på sidebenene, når man ikke rører sig så meget. Som IT konsulent og webudvikler sidder man jo ned og foran Mac’en i rigtig mange timer.

    Jeg har tit gået og tænkt på at gøre noget ved denne fysiske inaktivitet, men det er kun kommet til nogle hundelufte turer og det rykker jo ikke noget. For et par uger siden så jeg en tweet fra en af mine twitter -venner, at han var halvvejs i One Hundred PushUps . Se, det er da en udforing vi mænd kan forstå 🙂

    Udfordringen går på at man følger et træningsprogram på 6-8 uger, som sætter en i stand til at lave 100 armbøjninger i træk. Min initial test viste dog at jeg har en helt umulig fysisk form. Jeg klarede blot 5 armstrækkere. Ja, 110 kg og nørde-arme sætter sine spor.

    Men nu er jeg startet og første træningspas forløb fint, så det bliver spændende at se om vi når i mål 😉

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *