GO BACK
        TO MENU

        Hverdagsmad behøver jo ikke være smagsløs og noget hurtigt knorr-agtigt halvfabrikata. I dag skulle jeg en tur i Fotoklubben Athena så vi skulle spise tidligt. Menuen blev en hurtig omgang spaghetti med kødsauce til. Hmm, det er da vist ikke særlig kulinarisk ….

        Tja, det kan faktisk godt hæves lidt over gennemsnittet, hvis man bare starter i god tid. Jo længere tid kødsaucen får lov at simre, jo bedre bliver dem. Så jeg starter altid med at lave kødsaucen først.

        • 500g hakket oksekød
        • 2 dåser flåede tomater
        • soltørrede tomater i olie
        • 2-3 fed hvidløg
        • 1 stort løg
        • Basilikum
        • Sød chilipulver

        Fremgangsmåden er der vist ingen grund til nævne – der er lige ud af landevejen. Hemmeligheden her er tiden. Saucen fik lov at simre omkring 1,5 time. Så bliver den rigtig god.

        Mens saucen simre kan man jo lige smække en lækkert pastadej sammen og rulle en gang hjemmelavet spaghetti gennem pastamaskinen. Opskriften på pastadejen er fra Sølvskeen – den store italienske kogebog og har været beskrevet lystigt i flere blogindlæg, så det er vel næsten overflødigt at køre en reprise endnu engang 😉

        Smager superlækkert med frisk revet parmasan ost på 🙂

         

        0 COMMENTS

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *