GO BACK
    TO MENU

    I hjertet af København er der åbnet en ny butik med italiensk brugskunst; EGAN. Nu er jeg jo ikke typen, der surfer nettet tyndt efter brugskunst, men blev opmærksom på butikken gennem en af mine italienske facebook-venner; Ilaria Atzori, som er medejer af butikken. Det er da den fulde værdi af de moderne sociale netværk.

    EGAN ligger midt i Københan tæt ved søerne og Rådhuspladsen på Gyldenløvesgade 6, så den skulle være nem at finde. Jeg har endnu ikke været derovre og besøge butikken endnu, men det står helt klart øverst på listen næste gang jeg kommer til København.

    Italiensk brugskunst er på ingen måde dansk eller nordeuropæisk, så man får den ægte italienske stemning udført i farver, stil og design, som vi kender det fra vores besøg i Bella Italia. Nogle vil måske mene at produkterne ikke ligner noget vi er vant til i Danmark, men nu er det jo også italiensk brugskunst vi taler om – på godt og ondt 🙂 At produkterne tilmed er håndlavet og håndmalet gør det bare endnu mere unikt og til en pris der er til at betale ….

    Jeg er specielt vild med deres kaffekopper og serien med de syv små dværge. Men kig forbi deres facebook side og se de mange kollektioner – eller endnu bedre; kig forbi butikken på Gyldenløvesgade 6 og tag en snak med Simon Degani, som står bag butikken sammen med Ilaria Atzori.

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *