GO BACK
    TO MENU

    Nu er sommeren ved at være ovre, selvom vejrguderne er lidt vægelsindede for tiden. September betyder også starten på VUC holdene igen, så jeg glæder mig til i eftermiddag, hvor jeg igen tager livtag med det italienske sprog.

    Det bliver spændende at se hvor mange gengangere fra sidste sæson, der starter op fra scratch igen. Ja, en ting har jeg skam lært efter jeg i foråret måtte droppe ud: man skal bare være der hver gang ellers kommer man bare for langt bagefter ….

    En af mine fellow italiaholics smed også et link til LivemochaFacebook forleden. Det er et delvist gratis website, hvor man kan tage lektioner i forskellige sprog. Lektionerne er en kombination af lytte, skrive, tale øvelser. Jeg har tage et par lektioner og systemet virker faktisk ret godt. Så mine fellow VUC’er på italiensk-holdet: check det ud !

    Ci vediamo !

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *