GO BACK
    TO MENU

    Min knægt synes nogle gange jeg er for meget, specielt når FM Italia brager ud gennem højtaleren. Men det kan jo også blive for meget. Italiensk mig her, italiensk mig der, italiensk musik via iTunes, italienske film på DVD, Alfa è una bellissima macchina, …

    Så jeg har tit gået om tænkt på om jeg måske er den eneste i lille DK, som streamer italiensk radio via internettet. Men det er jeg ikke 😉

    I går var det jo mors dag, så vi have besluttet os at køre til Skagen og få en let frokost. Vi endte – naturligvis – på en italiensk restaurant.

    Udefra kunne Ristorante Firenze godt ligne en typisk Wanabee italiensk restaurant, men da vi kom indenfor emmede stedet af italiensk kultur. Slet ikke stylet, som danske spisesteder, men en jævn ristorante med masser af sjæl og små nipsting, som helt klart var hentet i Italien. Italiensk radio stømmede ud af højtaleren og de to kokke/pizzabagere snakkede kun italiensk. Jeg tror faktisk slet ikke de kunne snakke dansk, for de have hyret en dansk tjenerinde…

    Et ægte italiensk spisested, som vi helt klar kommer tilbage til – og maden, den var super god 🙂

    ONE COMMENT

    Du er ikke alene Anders 😉 – Herhjemme hører vi også italiensk radio, via internet, når vi savner Italien lidt for meget. Når vi er “hjemme” i Italien er radioen dernede næste altid tunet ind på Radio Margherita.
    Hyggeligt 😉

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *