GO BACK
    TO MENU

    Jeg skulle egentlig bare i Metro efter en 1/4 Prosciutto, ja knægten har bestilt Fettuccini con prociutto e funghi og vi var løbet tør.

    Vi plejer også at købe Parmigiano Reggiano i Metro, men på det sidste har de kun haft de små forkølede 200g stykker, som ikke giver helt den samme oplevelse, men denne gang havde tyskerne sgu’ oppet sig og fået nogle store 2 kg stykker hjem. Det kunne jeg naturligvis ikke gå udenom, selvom jeg må indrømme at det ikke er hverdag jeg køber ost for 470 kr …

    Ja, Albas tænder løb vist også i vand 😉

    I dag skulle mia moglie bella så lave kartoffelskiver toppet med brødkrummer og parmigiano. Kartoffelskiverne blev hun inspireret til af Birthe ovre på Newyorkerbyheart. Men fruen pev godt nok lidt da hun skulle rive af den 2,1 kg tunge parmigiano …

    Efterfølgende har jeg delt Parmi’en med vores store kokkekniv – ja, jeg har endnu ikke en ægte parmasan-kniv, men den er sat på ønskesedlen til vores næste tur til Torria og Milano.

    Kartoflerne blev supergode og Il Figlio spiste da også run og stub, så de er vist godkendt.

    2 COMMENTS

    Du ku nu osse godt have hjulpet din smukke kone med osten. Troede du var en gentleman. 🙂

    Jeg laver osse noget a.la de der kartofler, men jeg tager en hel kartoffel og snitter i fine skiver og husker rækkefølgen og så kommer jeg parmesan imellem lagene og “samler den til en kartoffel igen. men sådan at dne kan stå ved egen kraft – derefter ind i oven til det hele er gyldent. 🙂

    Det der med gentleman må jeg vist øve mig på 😉

    Tak for tippet med kartoflerne. Det skal jeg da prøve en dag.

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *