GO BACK
    TO MENU

    Den første uge skal vi bo i Orte, som er en lille middelalderby, der ligger ca. 60 km nord for Rom på en klippetop, selvfølgelig. Ligesom Torria skulle de jo bygge på toppen med besværlig adgang, men selvfølgelig let at forsvare i middelalderen.

    Orte er ikke en bilfri by, men det er tæt på. Der er kun ensrettede gader i samme bredde, som bilen. Så man kan lige akurat kante Alfa’en igennem de små gader, men man lærer hjørnerne på bilen at kende. Spændende.

    Vores lejlighed er en penthouse på 3. Sal, så vi får rigeligt med trappe-motion 😉 Lejligheden er rigtig dejlig med 80 kvm, samt en 80 kvm tagterrasse, hvor de fleste måltider indtages.

    Lørdag aften gik vi en tur for at inspicere byen. Det er en superhyggelig by med mange små pladser, hvor lokalbefolkningen samles. På en af pladserne blev der holdt en fest for børnene, som afslutning på et ugelangt aktivitetprogram. Så der var fest i gaden med god musik og glade mennesker.

    Senere på aftenen endte vi den lokale bar, hvor vi så fodbold sammen med de lokale til et køligt glas rødvin. En superhygge afslutning på et par lange rejsedage

    Se billederne fra ferien

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *