GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Jeg er ret vild med at møde nye mennesker og jeg har en fotograf-ven i Biella, som ligger 60km vest for Lago d’Orta; Paolo Ramella, som jeg kender fra Flickr – en slags Facebook for fotografer …

    Vi havde aftalt at mødes i Pella, når vi kom til Lago d’Orta. Det er lidt specielt, at mødes første gang in-real-life, når man i et par år kun har haft kontakten via internettet.

    Paolo er en meget dygtig fotograf med primær fokus på selvportrætter. Vi har fulgt hinanden på Flickr i et par år og jeg henter meget inspiration hos ham, så det var meget spændende at møde hinanden – face to face …

    Vi svingede med det samme og snakkede om alt fra foto til samfundsforhold mellem vores to lande. Jeg er sikker på at det er et venskab der let kan udbygges over tid – det er jo ikke sidste gang jeg kommer til Italien 😉 Endnu et bevis på at sociale medier på internettet er rigtig god til at skabe nye relationer ….

    Vores besøg sluttede af med at vi lavede et selvportræt af os begge på havnen i Pella – jeg glæder mig til at se Paolo’s redigerede billeder, når jeg kommer hjem igen.

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *