GO BACK
    TO MENU

    Netflix er jo kommet til Danmark og i aften skulle den så stå den italienske prøve. For dem, som endnu ikke kender Netflix, så er det en amerikansk streaming service, som gør det muligt at se film via ens internetforbindelse. Man betaler et fast månedtlig gebyr og har adgang til flere hundrede film.

    Lad det være sagt med det samme: der er ikke særligt mange italienske film på den danske Netflix og det er som om, at præsenterer man bare lidt film af Fellini, så burde den hellige grav være velforvaret. Jovist, Netflix har La Dolce Vita og 8 1/2 af Fellini, men ikke en eneste film af fantastiske Giuseppe Tornatore. Det er tæt på en skandale …

    Meen, der var dog stadig plads til at blive overasket. Jeg faldt over filmen Io Sono L’Amore. En smuk film om en rig industrifamilie fra Milano, hvor fruen risikerer at smide hele livsværket på gulvet pga. kærlighed. Jeg vil ikke afsløre for meget, da den helt bestemt er værd at bruge et par timer på. En smuk smuk film i det sædvanlige rolige tempo, som kendetegner mange italienske film, hvor man kan få alle indtryk med.

    Kan helt klart anbefales 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=TZBrWVvn9xA

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *