GO BACK
    TO MENU

    Dette års sommerferie skal jo traditionen tro gå til mit elskede Italien, og jeg er ikke typen, der bare sætter sig ind i flyveren og så af sted. Jeg kommer jo ud af en campingfamilie og er opdraget med, at en del af ferien også opleves på rejsen til Italien.

    Efter Tinke blev afleveret i hundepension gik turen sydpå mod Siena-området i Toscana. En bette tur på 1940km fra det nordjyske. I gamle dage (læs: da vi var unge) tog vi hele turen i et stræk – det gør vi ikke længere, vi er nok blevet lidt magelige, så vi tog et pitstop i Østrig. Egentlig plejer vi at overnatte i Kempten i Sydtyskland, men der var fuldt optaget, så vi kørte videre ind i Østrig og efter små 50-100 km fandt et skønt Gasthof i Lermoos.

    150704-ferie-i-italien-1354

    Hvis sandheden skal frem var vi faktisk kørt forbi flere, som var aldeles mørklagte fredag kl. 23:00, men ved Lärchenhof i Lermoos, sad ejeren ude foran med venner i hyggeligt samvær (læs: masser af fadøl). Vi chekkede ind på hotellet og fik en hel lejlighed på 46 m2 og min første tanke var: det her bliver dyrt, men vi skulle jo have et sted at sove. Efter en skøn nat og en lækker morgenmadsbuffet kom chokket: Kun €84 for os alle tre inklusive morgenmad. Det er sgu’ superbilligt og Lärchenhof i Lermoos er helt sikkert et sted, vi holder et pitstop en anden gang.

    Lørdagen gik i fint tempo ned igennem Italien med ganske lidt kø på Autostrada’en og vi ankom til Toscana ved 15-16-tiden. Vi fik handlet ind i Poggibonsi inden vi kørte det sidste stykke til vores Agriturismo ved Belforte, tæt ved Radicondoli. Turen fra Poggibonsi bar dog præg af, at vi skulle virkelig langt ud på landet med kørsel på små bjergveje og ved Belforte skulle vi køre den sidste kilometer på bittesmå grusveje. Så vores tanke var: er det her nu det rigtige sted til vores sommerferie ?

    Vi kom selvfølgelig til en flot smedejernsport og efter kontakt til ejeren blev vi lukket ind til det fedeste agriturismo med flot udsigt over de toscanske bakker fra swimmingpoolen. Jo det er helt klar et superfedt sted med masser af ro og superlækker udsigt over det smukke landskab.

    150704-ferie-i-italien-05

    150704-ferie-i-italien-19-2

    150706-ferie-i-italien-1487

    Stay tuned – vi kan slet ikke lade være med at fortælle mere de kommende dage ….

     

    4 COMMENTS

    […] Efter Siena kom vi forbi Poggibonsi, hvor vi provianterede i COOP, som vi kendte fra vores tur til Belforte. Et madmekka uden lige, i hvert fald på disse kanter udenfor de større byer. Det sidste stræk […]

    Det ser i den gra lækkert ud 🙂
    Vi har også oplevet flere gasthöfe hvor vi er blevet meget overrasket over hvor billigt det faktisk er, selvom det er incl. alt 🙂

    Vad det ser läckert ut, och vilken pool!

    Hej Anna.
    Ja det er et superfedt sted med et rigtig god udsigt fra pool’en. Tak fordi du kiggede med 🙂
    Mvh. Anders

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *