GO BACK
    TO MENU

    Jeg har gennem længere tid haft kontakt til Charlotte Sylvestersen i Milano, som driver webmagasinet italy.dk. Charlotte har tidligere arbjedet for at knytte et forum til webmagasinet, men det er ikke rigtig blevet, som hun gerne ville have det.

    Ved fælles hjælp prøver vi nu at stable et forum på benene, hvor alle med hang til det italienske kan debatere løs omkring alt hvad der rør sig og bare lugter en lille smule af Italien.

    Kig forbi på forum.italy.dk og deltag i debatten.

    5 COMMENTS

    PRESSEMEDDELELSE FRA MUUSMANN´FORLAG

    En herlig beretning om vin, mad, mennesker og fantastiske huse
    ITALIEN – Piemonte
    Helt ny udgave af bestselleren i flot og indbydende coffee table-format

    Er man ikke allerede bidt af en ”gal” italiener, så bliver man det med denne nydesignede udgave af bogen ”ITALIEN – vinen, maden, huset & livet i Piemonte”, hvor vi ikke bare kommer med ind under huden på oprindelig italiensk livsstil, men som en tillægspræmie også får en udførlig guidebog, der beskriver hvordan man gebærder sig, når man køber en gammel ruin, restaurerer den, og får et smukt enestående hus i denne af turister uberørte del af Italien. Alt dette og meget mere oplever vi på nærmeste hold, når forfatterne besøger mennesker, herlige spisesteder og nogle af de bedste vingårde i Piemonte.

    En bog fyldt med enestående historier og skønne fotos af huse, naturen, mennesker, madopskrifter og egnens mange kulturelle højdepunkter.

    Forfatterne Erik Bjørn og Jesper Remo har på hver deres Vespa kørt området tyndt i jagten på at finde alt det bedste, der er værd at besøge og fortælle om fra området. Bogen er derfor både en fængslende historie om det gode liv og en mere pragmatisk guide til hvordan man finder modet og viljen til at realisere ”drømmen om det italienske hus”.

    ITALIEN – vinen, maden, huset & livet i Piemonte
    305 sider, vejl. udsalgspris kr. 299,95
    Udkommer 16. juni 2014.
    Læs mere på http://www.muusmann-forlag.dk eller facebook.com/muusmannforlag

    Kontakt: Hanne K. Muusmann
    Mail: hanne@muusmann-forlag.dk
    Mobil: 28 10 67 50
    Telefon: 33.16 16 72

    Om forfatterne:
    Erik Bjørn er fotograf med egen virksomhed i København. Købte i 2008 en faldefærdig ruin højt oppe i bjergene i Piemonte. Med kyndig bistand fra Jesper Remo forvandlede de ejendommen til et helt fantastisk hus med dyb respekt for de gamle italienske byggetraditioner.
    Jesper Remo har gennem de seneste 12 år været bosiddende i Piemonte og har et meget stort lokalt kendskab til området. Jesper beskæftiger sig med at finde godt beliggende, restaureringsmodne ejendomme, og med at lede lokale håndværkere i restaureringsfasen.

    GOdt initiativ! 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

    Hej Karsten

    Ja, jeg kender godt “La France”, købte vist også et numre indtil jeg fandt ud af hvor svært sproget er.

    Jeg har også længe ønsket mig et magasin om Bella Italia, der findes dog et på engelsk: http://www.italymag.co.uk/. Men helt klart en forretningsmulighed, som dog kræver et større økonomisk setup, end blot de webbaserede medier.

    Dejligt du kunne lide bloggen og kig også forbi http://forum.italy.dk mød andre med samme lidenskab. Måske findes der et par tidligere mediefolk nede i støvlelandet, som kan kaste sig over ideen 😉

    Karsten Bernstein

    Jamen det var dog fantastisk – skøn ny spændende side mm
    Forleden var jeg på biblioteket og så de mange numre af bladet La France – jeg forstår simpel hen ikke hvorfor Charlotte forlængst er kommet igang med at få lavet et sådan blad – konceptet ligger lige til højrebenet – Bella Italia – det skal da prøves – kom nu Charlotte og Anders eller andre interesserede – lad os mødes med redaktøren fra La France – og så tage den derfra …

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *