GO BACK
        TO MENU

        Som afslutning på en fantastisk påske, rent vejrmæssigt, havde vi inviteret Naja (og hendes forældre) til en lille eftermiddags antopasto på terassen. Inge havde været i køkkenet det meste af formiddagen, mens Il Padre havde tjansen med at lave bruschette på grill’en.

        Det var hovedsageligt pindemader lavet af rester eller hvad vi nu lige havde i køleskabet. Det blev til:

        • Laksrulle med flødeost og purløg
        • Fintskåret prosciutto på honningmelon
        • Grillet peberfrugter med ansjoser på rest af oksemedalion
        • Frisk basilikum og mozzarella på cherrytomat

        Naja (som bare er halvandet år) var helt vild med pindemaderne og melon stykkerne med prosciutto røg ned. Gad vide var meget hun kunne spise til aftensmad 😉

        Det var en superlækker eftermiddag med skønne lette retter og liflende vin i glasset – Jo påsken har vist sig fra den bedste side i år 😉

        0 COMMENTS

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *