GO BACK
    TO MENU

    Dengang vi var unge og friske kunne vi sagtens køre igennem og sove i bilen et par timer på en norditaliensk rasteplads inden turen gik videre sydpå med den konsekvens at de første par dage på ferien var lidt spildt og blev brugt på at restituere efter strabadserne i bilen.

    Men jo ældre man bliver des klogere er man også. Eller så bliver man bare mere magelig 🙂

    Nu om dage plejer vi at overnatte på et motorvejshotel i det sydlige Tyskland. I starten tog vi blot chancen, men i de senere år har der været fuldt optaget, når vi er nået frem ved 22-tiden. Et år fandt vi faktisk først et ledig Gasthaus i Østrig kl. 1 om natten, så nu er begyndt at bruge booking.com. Det fungere rigtig godt og er ret billigt.

    Jeg plejer at plotte ruten ind på Google Maps og finde ud af, hvorlangt man kan nå indtil kl. 22 og så finde et hotel langs motorvejen i det område. Denne påske kørte vi hjemmefra kl 14 (Inge skulle jo lige være færdig på arbejdet) og kunne nå Fulda syn for Kasselbakkerne, hvor vi checkede ind Hotel Zum Eichenzeller for bare €69 for en enkelt overnatning, samt €10 for Enzo. Hotellet er nemlig Pet Friendly.

    Vi har overnattet på Zum Eichenzeller 2 gange før og er en af vores favoritter. Og hvor er det bare fedt at kunne gå i bad inden man snupper de sidste 1200 kilometer mod Toscana …

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *