GO BACK
    TO MENU

    Fredag d. 9. april

    Fredag var vores sidste dag i Torria inden hjemrejsen. Vores ferie i Torria var virkelig endt som TV reklamerne; en ferie man ikke ville hjem fra 😉

    Vi havde virkelig vænnet os til det stille liv i Torria uden stress og jag. Og tænk engang hele 14 dage uden facebook, internet og TV. Vi var kommet helt ned i gear.

    Dagen blev brugt til at slentre rund i denne vidunderlige by, få de sidste indtryk med herfra, pakke hvad der nu pakkes kan, således vi kunne køre tidligt næste morgen.

    Som det nok er blevet en tradition for mange turister, som besøger Torria havde vi bestilt bord på La Remissa og skulle have vores aftesmad på denne hyggelige restaurant. Restauranten er en lille familiedrevet en af slagsen, som skinner igennem både i omgivelser og på menu’en. Her får man den traditionelle italienske mad, som mamma laver den, mens ejernes børn sidder i hjørnet og studerer disse underligere nordboer, som er komme til deres by 🙂

    Vi fik en pastaforret og en lækkert grydestegn kanin, som hovedret med stegte gulerødder og kartofler til. Superlækker mad – ja faktisk gik snakken omkring om man måtte holde kaniner i Danmark blot for at spise dem ??? (man vil sikkert blive udstøt af byens børn …)

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *