GO BACK
    TO MENU

    Langfredag d. 2. april

    Efter frokost langfredag kunne vi ikke trække den længere og vi måtte hellere finde den iskiosk til Jonathan, så turen gik til Riva Ligure vest for Santo Stefano al Mare, som vist var den nærmeste offentlige strand.

    Turen gik langs kystvejen, hvor vi havde den mest fantastiske udsigt. På stranden fik vi en lille gåtur på de bløde og glatte sten, hvor italienerne allerede slikkede sol. Vi havde dog ikke badetøj med – vandet var koldt, men ikke mere end vi oplever i Danmark om sommeren.

    Derefter gik gåturen op til selve Riva Ligure, som bød på masser af betalingsstrande og fortorvscafeer, hvor vi fandt hele to Gelateria’er, der lå side om side og kæmpede om kunderne. 2€ for en vaffel med 3 kugler er vel en helt OK pris.

    Efter isen gik turen tilbage til Torria via Bennet, hvor vi handlede ind til de næste par dage. Efter indkøbet ville vi prøve at køre uden om Pontedassio inden turen gik op til Torria. Pga. uheld (en motorcykelbetjent var styrtet) kom vi ikke ind på landevejen mod Gazzelli og Chiusanico, og vi satte GPS’en til der ledte os en helt ny vej til Torria.

    Det viste sig desværre at være ad de små Strada Communicale, der snor sig i olivenlunden nedenfor Torria. Her kom vores 4×4 på overarbejde, der var kun asfalt i bilen bredde og i enkelte hårnålesving skulle bakses omkring ved at bakke og køre frem. Kan absolut ikke anbefales, hvis man ikke lige kører i en af de små Suzuki Jimmy’er, som man ser så mange af hernede.

    Vel hjemme igen i Torria gik vi i gang med aftensmaden, som denne gang bestod af hjemmelavet spaghetti og italienske kødboller med gårdagens tomatsauce til.

    Efter aftensmaden skulle vi prøve en af de mange halv-tørre påskekager, som alle italienerne drager hjem med her i påsketiden. Nu er jeg ikke den store kagespiser, så jeg kan ikke helt se, hvad specielt der er ved disse kager, men Jonathan var vild med den. Måske hælder italienerne noget likør over kagen ….

    Husk at se vores lille video produktion fra dagen:

    2 COMMENTS

    @Janne: Ja, det var ren livsnydelse og da jeg klippede videoen igår aftes kom vi helt til at længes tilbage til Torria 😉

    Ajjj – hvor ser det bare hyggeligt ud: Hjemmelavet pasta, hund under bordet og vin i glasset 🙂 – livsnydelse.

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *