GO BACK
    TO MENU

    Tirsdag d. 30. april

    Tirsdag er hviledag ! Lidt ligesom cykelrytterne i Tour de France er det tiltrængt med en off-dag, hvor man bare kan nyde stilheden. Vi fik vores første regnskyl, mens vi kørte ned af bjerget for at proviantere i Bennet. Efter indkøbet kom de skønneste vejr – der er jo ikke noget bedre end at gå i ex. Olivenlunden og snuse alle indtrykkene til sig efter et solidt regnskyl.

    Eftermiddagen bød på indvielsen af Casa Oliva’s nye pastamaskine; Ravioli. Inge lavede fyldet, mens jeg æltede løs på pasta-dejen efter Sølvskeens opskrift, som efterhånden er prentet ind i hukommelsen – eneste forskel er at dejen bliver meget mere gul hernede. Der er åbenbart mere blomme i de liguriske æg …

    Resultatet var intet mindre end fantastisk, mindst lige så godt som på Picollo Grappa i Århus. Det er bestemt ikke sidste gang vi laver Ravioli på pasta-maskinen, selvom man skal afsætte 2-3 timer og gerne mere end to hænder


    Så er Ravioli’erne klar til at blive kogt

    Buon appetito – og med smelte smør over er det bare mums !
    6 COMMENTS

    Sådan…nu kan jeg igen følge jeres blog 🙂

    @Anne: Tak for info. Det lader til at der er en gammel rest i mit RSS feed. Det retter jeg lige og smider en mail, når det er løst 🙂

    @Bent: Ja, kunne simpelthen ikke lade være. Den har været brugt rigtig flittigt dernede.

    @Gerda: Jeg skal til HF Italiensk i aften, og kan da forhøre mig blandt eksperterne

    vores pastamaskine står i kælderen, men nu er jeg blevet så inspireret af jer, så vi må snart have den i brug.
    mht. æg— er det ikke noget med at æggeblommen både kan hedde giallo og rosso ????

    Det ser altså bare godt ud! Hvor kunne jeg dog spise Ravioli lige nu! Tak for pastamaskinen til jer. Den skal blive brugt i samme ånd!

    Hej Anne og velkommen til…. Jeg er ikke nogen ørn til alt det her bloggeri, men jeg har sat min kære mand i gang med at løse problemet…

    Mums hvor ser det lækkert ud 🙂

    Ved du, hvorfor jeg ikke kan lægge dig ind i min google-reader? jeg forsøger, men får en underlig side frem…noget med umlautxxx

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *