GO BACK
    TO MENU

    Mandag d. 29. marts

    Vi er til dase ferie, hvor vi kører små ture i lokal området og laver lækker mad i køkkenet om aftenen. Så vi tager kun på tur hver anden dag, har vi lovet Jonathan. Inge ville gerne se vest-ligurien bedste badestrand i Alassio, så vi bad vores GPS om at finde en rute uden betalingsveje.

    En rigtig god ide, hvis man er frisk på heftig bjergkørsel. Turen gik bagud af Torria mod Cesio, Vellego, Degna, Ranco på meget små bjergveje, godt vi kører i 4×4 fantastisk til at kravle op og motorbremse ned. Chafføren var vist en kende presset (se video nederste i indlægget). Efter Villa Ranca ramte vi heldigvis hovedvejen mod Alassio om ramte stranden på kort tid, hvor der lige var en enkelt P-plads til os. Vi gik en tur langs stranden med hundene, hvor italienerne allerede lå og slikkede sol, nogle i bikini her i slutning af marts !! Der var nok omkring 20 grader. Efter lidt strøgtur i turistfælden skulle mit italienske stå sin prøve på en isbar / cafe: Un gelato con tre gusti e due bicchere di vino rosso. Fantastisk, det virker jo !

    Turen hjem gik gennem Imperia, hvor vi faldt over COOP Superstore – et lækkert supermarked, men også lidt af en fælde; alle de dyre specialiteter møder man først, mens alternativerne kommer bagerst i butikken. Vi fandt dog en pastamaskine – vi havde glemt vores derhjemme og 14 dage i Italien uden hjemmelavet pasta går bare ikke.

    Aftensmaden bød på vores traditionelle; Fettuccini con prosciutto e funghi.

    Se Inges video fra vores lille bjergkørsel i Torrias bagland

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *