GALLERIES
    GO BACK
    TO MENU

    Efterhånden er det blevet således at vi ikke tager til Milano uden at besøge vores supergode veninde; Charlotte. Charlotte er dansk journalist  i Milano og har boet her i 20 år, hvor hun bestyrer webmagasinet Italy.dk, når hun ikke laver reportage for dansk radio og TV. Denne gang skulle vi mødes til frokost, hvor vi lige kunne snakke lidt om redesign af Italy.dk, som jeg hjælper hende lidt med.

    Primo900-1Vi skulle mødes på Piazza Firenze, hvor hun havde bestilt bord på en restaurant. Men hvilken restaurant; Osteria Primonovecento. Udadtil ikke noget fantastisk, men hvilken charme og atmosfære indenfor. Det var tydeligt en business restaurant, og vi var måske ikke helt klædt på efter italiensk standard, men det gik da 😉

    Appetizers var friterede salvieblade, løgringe og blæksprutter, samt marinerede foreller og kæmperejer. Superlækkert, ja vi blev nærmest blæst Primo900-2omkuld.

    Efter forretten fik vi stegte kødstykker (må have været oksemørbrad – meget mørt) med safran risotto og rosmarin stegte kartofler til. Naturligvis med en (eller to) supertoscaner til ….
    Vi sluttede af med en espresso og grappa, mens Inge nøjes med en cappuccino.

    Da Charlotte kender vores kærlighed til italienske supermarkeder med alle de skønne råvarer gik turen efter den overdådige frokost mod  iPer, et nyt stort supermarked tæt ved Charlottes kvarter. Det blev til en time med smalltalk omkring lækre råvarer, gode oste og fantastisk vin – og samtidig med alt for store indkøbsposer ….
    I farten havde vi glemt at vi bor på Hotel og ikke har noget køkken 😉 Næste gang skal vi helt klart have en lejlighed i Milano …..

    Se billeder fra turen

    0 COMMENTS

    Læg en kommentar

    Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *