GO BACK
        TO MENU

        Vi har jo været i Bella Italia hele påsken og derfor blev vores påskefrokost med familien et par uger forsinket, men hvad betyder det når man blot kan samles omkring en lækker frokost, hvor vi kunne fortælle om vores skønne ferie …

        Vi havde vores første kogebog (med italienske retter); Det ægte italienske køkken med til Italien og dyrkede de fleste Ligurieske retter. Vores søn havde et brændende ønske om at vi skulle lave Torta Pasqualina når vi kom hjem – og hvorfor ikke satse hele butikken, nu når familien kom på besøg.

        Inge gik i krig fra morgenstunden af og de to timer slog fint til. Tærten består af 8 lag dej rullet papirtyndt – 4 lag i bunden og 4 lag i toppen adskilt af olivenolie. Fyldet er dampet spinat og Ricotta ost, toppet med 6 æg og revet Parmigiano.

        Hele herlighed fik en time i ovnen og smagte himmelsk. Inge er allerede igang med at brygge varianter af denne tærte – hun kan nemli’ aldrig lave den samme ret to gange, der skal altid lige optimeres lidt …

        3 COMMENTS

        hvor ser den god ud. Findes opskriften et sted? Man kunne måske lave den, selv om det ikke er påske mere. Forresten kender i kogebogen “Made in Italy” mad og historier fra Italien af Giorgio Locatello? Jeg har kun lånt den på biblioteket. en moppedreng på 600 sider (70 bare om risotto), sjov at læse i, den handler også meget om kultur.

        Hej Mette…
        Jeg elsker at lave mad, men hader butterdej og anden dej, der skal rulles tyndt ud. Så det var med nogen skepsis jeg kastede med ud i projektet. Men dejen var utrolig nem at arbejde med…
        Det kan være du skal komme forbi og smage sammen med tyskeren…

        Ummmm hvor ser det bare lækkert ud og jeg elsker spinat. Desværre er mine evner i et køkken stærkt begrænsede og alene de 8 lag papirtynd dej får mig til at opgive på forhånd…

        Læg en kommentar

        Din email bliver ikke publiceret. Krævede felter er markeret med *