MENU

En lettere omskrevet punch-line fra Kurt Thorsen er vist på sin plads efter langs tids inaktivitet, dels pga. tidspres, men også pga. at bloggen døde lige pludseligt. Det kan du læse mere om her.

Men livet går videre og selv om man bliver slået tilbage til start i Ludo, så er det bare med at komme op på hesten igen og ud over stepperne. Som jeg skrev i første nye indlæg på bloggen, så har vi reddet teksterne fra de gamle indlæg. Men der bliver ikke tale om reposts af disse. I stedet vil vi lave nogle “tilbage blik” indlæg og alle opskrifterne bliver gen-introduceret i nye udgaver. Derudover har jeg også lavet en galleri funktion på bloggen, hvor vi viser vores nogle af vores billeder fra Il Bel Paese – L’Italia. De første billeder er naturligvis fra der hvor det hele startede og de italienske frø blev sået i vores hjerter; Rimini i 2006.

Se alle billederne her.

RIMINI 2006

Før jeg mødte Mia Moglie Bella havde jeg været i Italien et par gange, mens jeg var teenager på bustur og senere på telttur til Lago di Garda med en ungdomskæreste. Men i 2006 var tidspunktet hvor vi for alvor blev vilde med Italien. Det var en fælles tur med min søsters børn, og nå ja naturligvis også søsteren og manden, osv. Turen gik til Village Camping delle Rose i Rimini, hvor vi havde lejet 2 stk fuldt ekviperet campingvogne – en til hver familie, for man ved jo aldrig hvor godt det går på en fælles ferie. De 14 dage i Rimini bød naturligvis på de sædvanlige turist attraktioner, såsom delfinshow og udflugt til San Marino.

Men den helt store skelsættende attraktion blev IPERCOOP. Inge og jeg er går rigtig meget op i madlavning og livsnyderi generelt, så vi tog ofte over i det nærtliggende (kæmpe) indkøbscenter, hvor de lokale handlede ind. Dels blev vi imponeret over kvaliteten af madvarerne, mens samtidig kom vi også lidt tæt på de lokale og kunne gå i smug og lytte til det smukke italienske sprog. Et frø var sået ….

Da vi kom hjem fra Rimini gik der ikke længe inden vi startede til HF Italiensk, begyndte at drikke espresso fra en lille mocca brygger og bloggen så dagens lys. Resten er historie ….

CORONA UPDATE

2020 var året, hvor vi for alvor havde lagt i støbeskeen for at komme rigtig meget ned til vores “andet” hjem; Tirisondola hos Thomas i Toscana. Planen var at tage 14 dage i påsken, 14 dage i sommers og 14 dage i efterårsferien. Samt måske også 14 dage til jul, hvis vi ikke havde fået nok. Sådan skulle det ikke gå. Både påsken, sommerferien og efterårsferien blev aflyst pga. corona. Lige nu har vi et mikroskopisk håb om en juleferie i Toscana, men med 1300 nye smittede i aften og en smittekurve, som endnu ikke er knækket så er den drøm også meget tvivlsom. 2020 har bare været et mærkeligt år – en killer-virus har hærget hele kloden, vi har skulle vænne os afspritning, mundbind og visir. For mit eget vedkommende har jeg arbejdet hjemmefra siden 12. marts og jeg tror først jeg kommer ud til mine kunder igen til foråret 2021 ….

Men som Client Eastwood sagde i hans film “Heartbreak Ridge”: Improvise, Adapt and Overcome. Og det er noget vi mennesker er gode til – at tilpasse os en ny virkelighed.

Andrà Tutto Bene 🙂

Comments
Add Your Comment

CLOSE