MENU

Vores italienske “syge” satte for alvor ind i 2006 i Rimini, hvor vi på vores sommerferie blev opmærksom på at der findes et ægte Italien udenfor alle turistområderne. På den ferie holdt vi meget af at handle ind i det lokale storcenter udenfor Rimini, hvor man kunne gå rundt i al ubemærkethed og smuglytte til det smukke italiensk sprog.

Et frø var sået og da vi kom hjem fra den ferie gik vi all in og meldte os til italiensk kursus på HF. Det er efterhånden blevet til 3-4 år på diverse sprogskoler og for at holde sproget ved lige høre jeg næsten udelukkende Italiensk musik i dagligdagen. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre, hvor de mest kendte radiostationer i Italien har en player på deres hjemmeside og mange også har en App, således man kan få sit italienske fix, mens man kører i bil eller blot gå en tur. Her er nogle af de radiostationer jeg har lyttet til:

Mange andre radiostationer i Italien kan findes på Wikipedia. Min favorit er helt klart Radio Italia – dels fordi de kun spiller italiensk musik, men også de dækker hele spektret lige fra de gamle klassiskere og helt op til den moderne musik indenfor pop, rock og rap.

Er du også vild med italiensk musik, så del gerne din favorit radiokanal i kommentarerne nedenfor – Enjoy !

Comments
Add Your Comment

CLOSE